Είσαι απόφοιτος ΤΕΙ και ψάχνεις έξοδο από την κρίση και συγκεγκριμενα στην Ολλανδία; Έλα να σπουδάσεις για μάστερ τίτλο στο Πανεπιστήμιο της Μπρέντα: Master of Media Innovation.

Τί προσφέρει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα διαρκεί ένα έτος. Ειδικεύεται στον χώρο των ψηφιακών μέσων μαζικής ενημέρωσης (digital media). Αποτελείται από 4 μαθήματα (modules) και περιλαμβάνει μια διπλωματική εργασία. Διδάσκεται αποκλειστικά στα Αγγλικά. Το περιβάλλον του προγρααμματος και του πανεπιστημίου είναι ιδιαίτερα διεθνές καθώς εώς τώρα έχεια προσελκύσει φοιτητές από χώρες όπως: Βραζιλία, Κίνα, Ινδονησία, Βέλγιο, Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία μεταξύ άλλων. Το πρόγραμμα στελεχώνεται από έμπειρους καθηγητές με ερευνητικές και επαγγελματικές διακρίσεις στην Ολλανδία καθώς και στο εξωτερικό. Οι καθηγητές, όπως και στην περίπτωση των φοιτητών προέρχονται από διάφορες, κυρίως ευρωπαικές, χώρες.

Που μπορείς να βρεις δουλειά μετά το μάστερ; Η Ολλανδία φημίζεται για την καινοτόμο δραστηριότητά της στον χώρο των media. Εταιρείες όπως Endemol, Talpa, EyeWorks έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στον διεθνή χώρο. Οι μεγάλες εταιρείες του χώρου στεγάζονται στο MediaPark, στην πόλη του Hilversum. Εκτός από την περιοχή του Hilversum υπάρχει πληθώρα άλλων εταιρείων σε όλη την Ολλανδία. Μερικά παραδείγματα καινοτόμων εταιρειών στον χώρο των νέων media είναι: IceMobile, Appmachine, Info.nl, Mirabeau. Απόφοιτοι του προγράμματος δουλεύουν για μερικές από τις προαναφερθήσες εταιρείες καθώς και για άλλες μεγάλες εταιρείες οι οποίες χρησιμοποιούν τα νέα media όπως η KLM.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: http://made.nhtv.nl/master-in-media-innovation/

Περισσότερες πληροφορίες για την Μπρέντα: http://english.breda.nl/

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για συμβουλευτικές υπηρεσίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.